Ecograf doppler wireless

Ecograf doppler wireless

Ecograf doppler wireless este un dispozitiv medical, mai exact o sondă cu scanare convexă și liniară ce estima debitul sanguin in interiorul vaselor de sange. O ecografie obisnuita produce imagini a diverselor organe si structuri din interiorul corpului uman, insa nu pot arata cursul pe care il are sangele. Ecograf doppler wireless, fiind un dispozitiv ușor de folosit și portabil pus în contact cu corpul unde ultrasonore de frecvență înaltă și receptează ecourile trimise de către organele interne.

Ultrasonografia este utilizata de catre medicii generalisti si cei specialisti de mai multe deceniu pentru diagnostificarea a multor conditii, fara a apela la consultul unui specialist in imagistica. Acest instrument util permite diagnosticul prompt si permite monitorizarea efectelor tratamentului, in mod special in artrita inflamatorie.
Ultrasunetele ofera pe loc imagini in vederea stabilirii unui diagnostic rapid, si pot fi salvate pe dispozitivele portabile sau chiar si imprimate de pe acestea.

Acest ecograf wireless poate transmite datele ecografice prin semnal wireless catre dispozitivele portabile precum Tableta, SmartPhone,PC realizand astfel cel mai simplu si usor sistem de ecograf. Sonda este compatibila cu următoarele sisteme de operare Android, Windows, IOS, iar rezultatul datelor se afișează pe ecranul telefonului sau a tabletei. Aceasta tehnica este din ce in ce mai populara deaorece pacientii astfel nu sunt expusi la riscurile radiatiilor ionizate cu tomografia computerizata sau cu radiografia.
Cele mai noi dispozitive produc imagini a caror calitate este asemanatore cu aparatele mai mari, insa costul acestora este redusa. De asemenea acest ecograf ajuta medicii sa realizeze proceduri invazive, precum injectiile intraarticulare si toracocenteza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *