Evidenta pacienti: Oriunde și Oricând cu Soft Medical

Evidenta Pacienti

Gestioneaza programarile cu usurinta, oriunde si in orice moment! Accesul rapid la programare si la evidenta pacienti iti permite sa petreci mai putin timp cu sarcinile administrative si mai mult timp cu pacientii tai.
Beneficii cheie ale programarii:
Acces rapid la evidenta pacientilor pentru programare eficienta: poti accesa evidenta pacientilor indiferent de locul in care te afli in sistem, la un moment dat.

  • Imbunatatirea satisfactiei pacientilor cu programarea facila: Pacientii se bucura de primirea la receptie mai rapida, de timpul redus de asteptare la telefon si de programarea mai usoara a consultatiilor.
  • Crearea unui program ideal: Programul este complet personalizabil si poti utiliza pictograme simple si aspecte codificate prin culori pentru a afisa perfect programul zilnic.
  • Optimizarea programarii cu instrumente usor de utilizat, dar eficiente: Modifica orice programare folosind functia „drag-and-drop”. Poti bloca rapid date si ore, in baza nevoilor si disponibilitatii tale.
  • Crearea de vizualizari personalizate pentru orice cabinet sau furnizor: Acceseaza rapid toate informatiile de programare de pe orice dispozitiv conectat la internet si avanseaza sau retrogradeaza in orice interval de date cu un singur clic.

Evidenta pacienti dintr-un software medical vine „la pachet” cu informatii detaliate despre diagnostic, istoricul medical, notite clinice, tratamente efectuate si toate comunicarile legate de pacient care au avut loc in cadrul cabinetului.
Utilizand aceste functionalitati, vei putea gestiona evidenta pacientilor in mod eficient si vei imbunatati semnificativ experienta acestora in cabinetul tau. Totodata, evidenta pacientilor este astfel centralizata si ofera acces instantaneu la informatiile necesare pentru o programare rapida si eficienta. In plus, un management adecvat pentru evidenta pacienti contribuie la reducerea timpului petrecut in sarcini administrative, si astfel, iti permite sa te concentrezi mai mult pe ingrijirea pacientilor tai.