Software Stomatologic – singurul ajutor de care ai nevoie în cabinetul tău

Soft Stomatologic

Un Software stomatologic în cabinetul tău face totul mai ușor: programări, facturare, mesaje, implicarea pacienților, imagistică, înregistrări, rapoarte, implementare, suport, instruire, conversia datelor și multe altele. Se fac economii de costuri, se câștigă funcționalități, iar beneficiile unui software stomatologic pentru cabinetul dumneavoastră sunt multe.

Tot ce aveți nevoie este un PC sau Mac obișnuit și o conexiune la internet.

dROOT! Un software stomatologic care impresionează!
Datorită actualizărilor automate continue, cu dROOT lucrați cu cea mai recentă versiune a unui
soft stomatologic de fiecare dată când vă conectați – acces oriunde la administrarea cabinetului și la evidența pacienților de pe orice dispozitiv conectat la internet. dROOT investește într-o singură platformă, valorificând cea mai modernă tehnologie pentru a vă spori profitabilitatea și a îmbunătăți experiența pacientului. Spre deosebire de companiile tradiționale de furnizare stomatologică – comercianți care se dau drept dezvoltatori de software.

Facturile stomatologice confuze afectează cabinetul dumneavoastră?
Aflați cum să simplificați facturarea, să creșteți încasările și să îmbunătățiți satisfacția pacienților cu un
software stomatologic modern. Evitați întreruperile serverului în cabinetul dumneavoastră cu acest software stomatologic bazat pe Cloud. Optimizați operațiunile, îmbunătățiți îngrijirea pacienților și eliminați problemele IT cu dROOT. Creșteți eficiența cabinetului cu un software stomatologic potrivit. Descoperiți funcționalitățile și beneficiile esențiale pentru a vă simplifica fluxul de lucru și a îmbunătăți îngrijirea pacienților.

  • Copleșit de sarcinile administrative în cabinetul stomatologic? Doriți mai mult timp pentru îngrijirea pacienților și mai puțin pentru programări și facturare? Software-ul dROOT vă poate ajuta!