Mario drift cu masina

Mario drift cu masina

Titlu: Jocuri cu Mario drift cu masina

Jucator: Esti jucatorul numarul 317
Descriere: Alatura-te lui Mario si prietenilor lui in acest superb joc de drifting cu masina! Incearca sa completezi toate tururile si sa castigi.

 

[game=1]

Vei putea conduce masina lui Mario folosind tastele sageti si tasta spatiu pentru a frana. Incearca sa finalizezi toate nivelele si in acelasi timp sa-ti indeplinesti sarcinile primite.

Va trebui sa colectezi testoasele si sa completezi toate tururile de pista inainte ca timpul sa expire, realizand o multime de cascadorii.

Vei putea juca pe diferite trasee ca Pestera Ciupercilor, Valea stafiilor, Drumul snowboardului si multe altele.

De asemenea poti debloca doua masini incredibile mai tarziu un joc.

In partea de sus a ecranului poti vedea timpul si numarul de tururi completate, iar in partea de jos poti observa numarul de testoase colectate si drifturile realizate.

Jocuri cu Mario si Luigi – Cine crezi ca ar putea fi Super Mario? Va propun sa invatam mai multe amanunte despre Super Mario Bros daca nu cumva nu ati aflat nici pana acum.. Super Mario este un personaj fictiv pe care l-a inventat designerul de video jocuri cu Mario Bros, cetateanul japonez Shigery Miyamoto.

Fiind folosit ca brand a marii firme de jocuri online Nintendo, Super Mario a aparut in mai mult de 200 de jocuri online de cand a fost lansat si pana astazi. Apare ca un personaj scund, un priceput italian in lumea ciupercilor, el isi salveaza repetat printesa de care este amorezat, vorbim de Printesa Piersicuta sau cu alte cuvinte Princess Peach din ghearele inamicului Bowser si stopeaza o multime de idei ale acestuia de incercare de stapanire a regatului sau.

Mario mai are si alti competitori si adversari cum ar fi Donkey Kong sau Wario. Jocurile cu Mario s-au vandut in peste doua sute zece milioane de unitati facand din acest video joc cel mai bine achizitionat joc de acest fel dintotdeauna. Pe aceasta pagina veti putea gasi jocuri gratis Mario si iti poti alege jocul cu Mario care te atrage in mod deosebit. Poti juca un mini joc in care Super Mario Bros piloteaza un tractor sau mai poti juca o aventura in Aventura lui Mario Bros, sau te poti duce in tari exotice, la piramide si veti putea pilota un ATV.

Daca iti fac placere jocurile de biciclete, vei putea conduce impreuna cu Super mario o bicicleta superba gen BMX, mai puteti conduce un super camion cu SUper Mario sau poti bombarda vehiculul acestuia, puteti juca un joc in care ii gasesti pe fratii super Mario bros, vei putea evada cu Luigi ori poti pleca in cautarea si eliberarea domnitei Piersicuta in aceste jocuri gratis cu Super Mario.

In situatia in care iti plac jocurile online de imbracat veti gasi un joc cu Super Mario Bros in care il poti imbraca, vei putea merge dupa aceea pe insulele lui Super Mario bros ori veti putea conduce o motocicleta alaturi de Luigi, poti intra in diverse curse de motocross pe motociclete, poti fi un bozer sau chiar poti purta o bataie in vazduh impreuna cu Mario intr-un aeroplan.

De asemenea poti dirija un ATV turbo sau un autocamion imens, poti intra impotriva lui Zelda in competitie in momentul in care Mario se afla in impas in jocuri cu mario noi. In acelasi timp mai poti participa cu personajul nostru intr-o poveste misterioasa, vei putea sa faci snowboarding sau sa realizezi cascadorii cu Yoshi, il vei putea trimite pe Mario bros pe o insula colorata sau chiar vei putea juca un joc de golf cu el.

Mai vei putea sa-l ghidezi pe Mario pe skateboard, sa participi cu acesta un poker la casino, sa prinzi aperitive sau stele, sa te dai cu schiurile pe nea, sa tragi cu bazuka sau in bile, sa strangi bani ori sa te urci pentru bani de putere, mai poti sari pe pepeni sau poti fi un super star care canta rock. Vino si poti juca in acest moment cele mai fabuloase jocuri din categoria de jocuri cu Mario.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *