Forever iVision

forever ivision

In era digitala cand majoritatea activitatilor este mutat online, ochi nostrii sunt mai solicitati decat vreodata datorita monitoarelor digitale si a display-ului telefoanelor mici.

Orele petrecute in fata calculatorului, tabletelor sau a telefoanelor s-a extins in ultimele luni drastic si ochii nostri au nevoie mai mult decat vreodata de ingrediente si carotenoizi necesari sanatatii ochilor.

Aceste ingrediente sunt greu de suplimentat cu nutritie normala si din aceasta consideratie   Forever Living Products a creat un produs special care contine toate cele trei carotenoizi necesari sanatatii ochilor intr-o singura capsula.

Forever iVison nu este un medicament ci este un supliment alimentar de ultiuma generatie si contine vitamine esentiale ochilor cum ar fi vitamina A si zinc, pentru o vedere normala, vitamina C si vitamina E care au un rol protector celulelor ochilor impotriva stresului oxidativ si contine extract de afine si Lutemax 2020 care este un amestec brevetat pentru ingrijirea ochilor, testat clicin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *