Un cadou special poate fi un set tricouri familie personalizate de la Tricoul Ideal

set tricouri familie

Vrei să oferi un cadou special pentru familia ta? Oferă un cadou special pe care l-ai personalizat și bucură-te de zâmbetul celor dragi! Tricoul Ideal vine în ajutorul tău cu o gamă variată de cadouri personalizate, precum set tricouri familie, tricouri și pulovere tematice, sacoșe și măști personalizate, etc. Fă o vizită pe site-ul www.tricoulideal.ro și alege din gama noastră de set tricouri familie cu design-uri tematice. Dacă tot nu găsești din oferta noastră tricoul care caracterizează pe cei dragi, poți încărca propriul tău design, imagine sau mesaj!

Tricoul Ideal lucreză cu o tehnologie de ultimă generație și anume printul direct pe materiale textile (DTG). Aceste printuri sunt de calitate, durabile și fine. Prin tehnologia DTG Tricoul Ideal oferă clienților printuri pe materiale textile fără limite, culori sofisticate și vii, imprimeurile sunt realizate prin folosirea vopselelor testate dermatologic. Folosim doar tricouri de marcă SOL’S, albe sau monocolor, care sunt de calitate superioară și sunt confecționate din bumbac 100%. Tricourile personalizate se pot spăla la 40°C și dău o senzație plăcută la contactul cu pielea. Materialul, cusăturile și imprimatul pe aceste tricouri personalizate sunt foarte rezistente și durabile.
Îmbracă și tu familia cu un set tricouri familie personalizate de la Tricoul Ideal, și bucură-te de zâmbetul celor dragi! Tricoul Ideal te așteaptă cu o gamă largă de produse, la prețuri accesibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *