Vânzarea cherestelei uscate, un profil secundar al companiei Rapidforest, este din ce în ce mai căutată

uscat

Rapidforest este o firmă ce se ocupă cu exploatarea lemnului, având ca principal profil vânzarea de bușteni de gater. Vânzarea cherestelei uscate este doar un profil secundar al societății noastre, care a devenit în urma valorificării până la maxim al fiecărui buștean extras din pădurile de pin din Ținutul Secuiesc. Exploatarea se desfășoară în condiții controlate, menținând echilibrul ecologic. Pe lângă cherestele de rășinoase și uscate, valorificăm și oferim spre vânzare și produsele secundare sau chiar deșeurile lemnoase, precum: tocătura de lemn, rumegușul.
Uscarea cherestelei se efectuează în propriul nostru uscător de 180 de metri cubi, astfel încât să putem satisface și cererile pentru cantități mai mari. În depozitul nostru de lemn este disponibilă o cantitate semnificativă de cherestele uscate, dar în principal vânzarea cherestelei uscate se desfășoară pe bază de comandă prealabilă.

Comanda minimă de cherestele uscate este de 45 de metri cubi, iar la cerere, vă putem ajuta și în transport. De la exploatare, prelucrare și până la livrare, facem totul cu specialiștii noștri de încredere și cu experiență, astfel încât, ca clientul să obțină în modul cel mai ușor și convenabil materialele de construcții necesare sau materia primă pentru mobilier. Calitatea materiilor prime este esențială pentru construcții și tâmplărie. De la Rapidforest puteți achiziționa material lemnos de calitate la un preț rezonabil. Nu uitați, vânzarea cherestelei uscate se face pe bază de comandă prealabilă, faceți-vă comenzile în timp util, și îl vom pune la dispoziția dumneavoastră în termenul stabilit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *