Calorifer electric ADAX VP 1210 KET

Un restaurant sau o cafenea poate constitui refugiul ideal pe o asemnea vreme neprietenoasă, caracteristică toamnei. Scăderea temperaturilor, apariția norilor și a vântului pe alocuri tăios, nu trebuie să coincide cu renunțarea la ieșirile cu prietenii sau cu cei dragi în general. De fapt, dacă sunteți proprietar al unei cafenele, sau a unui restaurant, această perioadă poate aduce o veritabilă șansă de reinventare și reînvigorare a afacerii dumneavoastră. În toate aceste demersuri un calorifer electric ADAX VP 1210 KET vă poate fi de mare folos! Citind acest articol veți descoperi unele dintre cele mai importante avantaje ale acestui model.

Pentru început, s-ar putea să spuneți că deja oricum aveți un sistem de încălzire pentru interiorul restaurantului ori cafenelei. Dar, știați că un calorifer electric ADAX VP 1210 KET își reduce consumul la circa o treime, imediat ce a fost atinsă temperatura dorită de dumneavoastră? Da, într-adevăr, toată gama ADAX VP 12 este furnizată cu un termostat electronic reglabil prin buton, ceea ce vă permite să aveți control asupra nivelului de încălzire și implicit al consumului.

Mai mult decât atât, filamentul special al unui model din acestă gamă, se încăljește la o temperatură mult mai redusă, în comparație cu un filament tradițional, la numai 120 °C. Eficiența de aproape 100% a modelului de calorifer electric ADAX VP 1210 KET este dublată de siguranța acestuia. Gama Adax VP 12 este prevăzută cu protecție împotriva supraîncălzirii, dar și a stropiri! Pe lângă toate acestea, un asemenea calorifer electric ADAX VP 1210 KET face parte dintr-o gamă elegantă și silențioasă, produsul neavând elemente în mișcare. Aspectul exterior plăcut al unui astfel de convector face din acesta un adevărat element de decor, ideal pentru rstaurantul sau cafeneaua dumneavoastră.

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele familiei de produse ADAX VP 12, executate la cele mai înalte standarde cu tehnologie de ultimă generație, de calitate scandinavă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *