Proteze mamare

Fiecare femeie dorește să își mențină feminitatea, să aibă corpul dorit. Noi femeile, strălucim altfel dacă ne simțim bine în pielea noastră, zâmbetul nostru poartă în sine un altfel de farmec dacă prin parcursul timpului pătruns de noi devenim acele femei la care visam să devenim în copilărie. Fiecare fetiță își imaginează cum va arăta în maturitate, iar noi trebuie să facem tot posibilul pentru a aduce în realitate imaginația fetiței din interiorul nostru.
Deseori persoanele care aud de proteze mamare, gândul lor sare instant la implanturile de sâni. Însă doar puține persoane pot deosebi cele două tipuri de proteze mamare: protezele mamare externe de protezele mamare interne, altfel spus implanturi de sâni.
Protezele mamare externe de cele mai multe ori sunt achiziționate și folosite de către doamnele care au suferit de mastectomie. Protezele mamare externe sunt fabricate de cele mai multe ori din silicon, dar ne putem achiziționa proteze mamare externe confecționate din material textil (cele provizorii). Este foarte important de știu, și trebuie să ținem cont de faptul că aceste proteze mamare exterioare sunt confecționate pe diferite mărimi. Folosirea acestor proteze mamare externe este foarte simplă, se aplică în interiorul unui sutien special confecționat pentru acest scop, creând aspecul dorit, dinaintea operației.

Există mai multe variante de proteze mamare externe, se pot achiziționa atât proteze mamare simetrice, cât și proteze mamare asimetrice, pentru ca fiecare doamnă să își poată alege ceea ce își dorește întradevăr. Aceste sutiene speciale pentru protezele mamare externe sunt confecționate astfel încât mare parte a volumului este în partea inferioară a protezei, oferind un aspect natural, o formă de scoică.
Tot în rândul protezelor mamare intră și reconstrucția de sân. Această proteză mamară atrage o intervenție chirurgicală. De cele mai multe ori o proteză mamară internă este confecționată dintr-o membrană siliconată plină de gel siliconic sau de ser fiziologic. Asemenea oricărei intervenții chirurgicale și această operație are riscuri, care se vor discuta cu medicul de specialitate, care vă va ajuta și în alegerea unui implant corespunzător.
Ambele proteze mamare ajută doamnele să fie mulțumite de aspectul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *