Care este locul acestor pistoale airsoft pe piața de arme?

Care sunt caracteristicile acestor pistoale airsoft? Cum le putem defini? Aceste pistoale airsoft cu siguranță vă sunt cunoscute, însă nu ați acordat mare atenție numelui pe care îl poartă. Compania Desert Eagle face parte din lista celor mai emblematice și mai răspândite arme din lume, fiind foarte cunoscută chiar de către mai multe generații. Cea mai cunoscută caracteristică a acestor pistoale airsoft este puterea de foc sporită, de la .357 Magnum la .50AE și .44 Magnum. Ca urmare a acestei caracteristici poporul l-a denumit și „pistolul greu”, dar se încadrează și pe lista celor mai răspândite și cunoscute pistoale airsoft.

Apariția acestor pistoale airsoft a avut loc între 1979 și 1982. Anii 1983 și 1985 au rol important în brevetarea pistoalelor airsoft, deoarece prima dată au fost brevetate în SUA în 1983, iar apoi varianta modernizată de Israel Military Industries (IMI) a fost prezentată și scoasă la producție în 1985.

În primul an de apariție a acestei arme, deja a fost utilizat în filme de acțiune, dintre care menționăm „Commando” de Mark L. Lester, cu Arnold Schwarzenegger, personajul principal. La puțin timp după apariția pistoalelor airsoft în filme, în anii 90, au avut succes și în rândul jocurilor video, precum Tomb Raider, GTA, Far Cry și Counter Strike, astfel devenind tot mai celebre.

Aceste pistoale airsoft au devenit simbolul puterii de foc superior, avansându-se la un statut iconic. Așadar, această armă a devenit una dintre cele mai răspândite, căutate și apreciate pistoale airsoft. Noi vă oferim două modele disponibile din categoria celor mai iubite pistoale airsoft, cum ar fi: -Pistol CO2 Airsoft, Desert Eagle Full Auto BB, Desert Eagle; – Pistol CO2 Airsoft, Desert Eagle Full Auto BB Dual Tone, Desert Eagle. Numeroase persoane dintre cei mai mari fani de arme din lume aleg aceste modele de pistoale airsoft.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *